Om IUPN

Du er her: Forside -> Om IUPN

Om IUPN

Om IUPN


IUPN er et netværkssamarbejde mellem følgende danske ingeniøruddannelses-institutioner: Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet, VIA University College, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.


Idéen med IUPN som et netværk er, at undervisere, uddannelsesansvarlige, ledere og andre, der har en rolle i udvikling af undervisning og læring indenfor dansk ingeniøruddannelse, skal kunne mødes i diskussioner og samarbejde i et forum, med fokus primært på pædagogiske og didaktiske metoder i ingeniøruddannelserne. I netværket samles og styrkes en mangfoldighed af ekspertise, kompetencer og ressourcer indenfor forskning og udvikling af undervisning og læring i dansk ingeniøruddannelse.


IUPN er et nationalt netværk, der aktivt engagerer sig i de strategisk vigtige internationale organisationer Société de Européenne pour la Formation de Ingénieurs (SEFI) og CDIO med det formål at inddrage inspiration og erfaringer fra disse i IUPN’s arbejde, men også for at bidrage til dem. IUPN er også tæt knyttet til det internationale netværk Active Learning in Engineering Education (ALE).


For mere information om IUPN kan du finde netværkets konceptpaper her. Du er også velkommen til at kontakte os på iupn@iupn.dk.


Flere muligheder til kontakt finder du under ledelsesgruppen.

..............................................................................................................................................